Wil je ervaren hoe het is om je eigen leren tas te maken? Onder de deskundige leiding van ervaren tassenontwerpster en – maakster Juul van de Meerakker, maak je in 1 middag je eigen leren enveloptas. Onder het genot van een lekker hapje en drankje maak je de tas die nog ontbreekt in je collectie. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of een dagje uit met vriendinnen.

Nadat je een mooi stuk leer hebt uitgezocht, volgt het uitsnijden van de kant en klare patronen voor je tas en begint het vormgeven. Je krijgt hierin de volledige vrijheid om je eigen tas naar jouw smaak vorm te geven. Denk aan; kleuren, studs, hoekjes, leren veters vlechten etc.

Samen bekijken we de mogelijkheden van je ontwerp. Helaas is niet alles mogelijk qua stikwerk maar samen komen we vast en zeker tot een leuk model! Aan het einde van de workshop wordt je enveloptas voor je in elkaar gestikt.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een trots gevoel, nieuwe kennis, maar vooral met je eigen ontworpen en self-made enveloptas!

ONTWERP

Enveloptas naar vast patroon | naar eigen ontwerp

Keuze uit verschillende soorten leer en suède.

Sluiting d.m.v. magneetsluiting

Maat 27 cm breed x 25 cm hoog

De enveloptas heeft geen lange schouderband. Je kunt er eventueel wel twee haakjes aanmaken zodat de mogelijkheid er is om deze er zelf naderhand aan te maken.

INFORMATIE

LOCATIE: Jan van Lieshoutstraat 24K, Eindhoven.

DUUR: Flexibel +/- 3 uur

PRIJS: 59,- euro p.p.  De prijs is incl leer, voering en fournituren, hapje & drankje

* Indien er een factuur nodig is voor zakelijke uitjes is de prijs exclusief btw

MINIMAAL AANTAL: 4 personen

MAXIMAAL AANTAL: 15 personen

Copyright by Atelier Jumé 2018