Leather is a natural product; small spots and bumps, such as insect bites, neck folds and small color differences underline the authenticity of the leather. Absolute colour fidelity of leather cannot be guaranteed. This is mainly caused by bright sunlight. Please prevent long term exposure to bright (sun)light. Leather is a rich and durable natural material that only improves with age. Treat it well and you will enjoy it for many years.
De zwart & bruine producten van Jumé zijn gemaakt van Kenia. Een unieke en natuurlijke leersoort gemaakt van buffelleder met een robuuste, warme en natuurlijke uitstraling. Het is een aniline leder met een open structuur en dankt zijn charme aan de specifieke nalooiing en licht geschuurde bewerking. De vintage green, cognac, grey & blue producten zijn gemaakt van vintage leer dat zorgt voor een used-look. Een stoer semi aniline leer met een natuurlijke look en transparante finishlaag. Vintage is een warme, robuuste leersoort gemaakt van buffelleder met een natuurlijke look en feel. De natuurlijke kenmerken in deze leersoort zijn zichtbaar. Door de transparante finishlaag is deze leersoort gebruiksvriendelijk, goed toepasbaar en geschikt voor intensief gebruik, Leder is gevoelig voor vlekken en verbleken. U dient de luiertas vanaf het begin goed te onderhouden.
Wij raden de Keralux producten aan voor het onderhoud van uw product.
– Keralux spray met UV-filter
– Keralux vintage lotion
– Keralux colour repair set
Het product zal in het begin “strak en weinig doorleefd” zijn. Gedurende het gebruik rekt het leder op, waardoor er een mooie plooivorming ontstaat en de tas een levendigere uitstraling zal krijgen. Leder is een natuurproduct en dus tevens gevoelig voor chemicaliën en scherpe objecten. Houd er rekening mee dat door de looiing de kleur kan afgeven op lichte kleding.

Copyright by Atelier Jumé 2018